Paasrapport Robrecht Bothuyne volgens het Nieuwsblad

Publicatiedatum

Tags

Vlaanderen

Auteur

Robrecht Bothuyne

Deel dit artikel

Vandaag was het rapporten-tijd in het Nieuwsblad.be Alle parlementsleden werden door de redactie beoordeeld op hun werk in de voorbije legislatuur. Met een 7 op 10 en een gedeelde 10de plaats kreeg ik best wel een goed rapport.

De voorbij legislatuur is dat het resultaat van:

  • 324 vragen
  • 238 voorstellen van decreet, amendementen, conceptnota’s en resoluties
  • 100 tussenkomsten in debatten

Die cijfers zeggen niet alles. Een goed parlementslid is niet allen een luide roeper, maar probeert ook goed te luisteren. Uw vragen, opmerkingen of voorstellen zijn dus altijd welkom!

 

Ps: de beoordeling van de journalisten van het Nieuwsblad is wat ze is; een oordeel vanuit hun perspectief. De toon is soms hard en kan je kan je wel eens afvragen of dat iemand als ‘flop’ brandmerken iets bijdraagt aan het debat en waar de menselijkheid is gebleven …

Ps2: aan René & Phara om met hun paasrapport het beter te doen dat papa! 😉

 

Nieuws

Heraanleg Ouwegemstraat en Landegemstraat

In de Kruisemse deelgemeente Ouwegem wordt een nieuwe fase van de heraanleg van het dorp aanbesteed. Schepen van Openbare Werken Robrecht Bothuyne (CD&V): “Concreet heeft de gemeenteraad het bestek goedgekeurd voor de opdracht ‘Wegen- en rioleringswerken Ouwegemstraat – Landegemstraat’. Het gaat om 2 straten pal in de dorpskern, letterlijk in de schaduw van de kerktoren.”

Nieuwe jeugdsite voor Kruisem

Op de gemeenteraad werd het aanbestedingsdossier over de nieuwe jeugdinfrastructuur in Kruishoutem goedgekeurd. Hiermee komt op de site van de bekende ‘witte villa’ naast de sporthal in de Woestijnestraat een gloednieuwe site voor buitenschoolse opvang, kinderopvang, vakantie- en speelpleinwerking.

Kies zekerheid

Zondag kiezen we wie ons in het Vlaams parlement gaat vertegenwoordigen!
Kies zekerheid.
Kies Bothuyne Robrecht.